Ședință de lucru pentru ITO Bistrița

de | iul. 22, 2017 | Actualitatea religioasă

În cadrul pregătirilor pentru Întâlnirea Tinerilor Creștini Ortodocși din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, ce va avea loc la Bistrița la  sfârșitul acestei luni, cei aproximativ 100 de voluntari implicați s-au reunit în ședință de lucru la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” din municipiu.

Scopul acestei întâlniri a fost de a organiza în cele mai mici detalii activitățile specifice  atelierelor de lucru și de a  aloca responsabilități concrete pentru fiecare grup de voluntari.

Astfel, preoții, profesorii și tinerii implicați au primit ghidul voluntarului ITO pentru buna desfășurare a întâlnirii, cu indicații precise defalcate pe categoriile de sarcini: cazare, masă, workshopuri, slujbe, conferiță, procesiune, spectacolul din cadrul festivității de încheiere.

Pr. Tudor Mudure

Inspector de tineret

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...