Ședință lunară, în protopopiatul Gherla

de | feb. 9, 2016 | Activități parohiale

Luni, 8 februarie 2016, în biserica parohiei Gherla I cu hramul „Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, preoții Protopopiatului Ortodox Gherla s-au întrunit în ședință lunară.

Cu acest prilej, în deschiderea evenimentului preoții prezenți au oficiat Acatistul Sfântului Mare Mucenic Haralambie, iar în continuare PC Părinte Protopop Iulian Paul Isip a rostit un cuvânt de învățătură prin care a încercat să sublinieze faptul că responsabilitățile preoților față de credincioși și față de Dumnezeu nu pot fi împlinite și încununate de un real succes, dacă nu vom conștientiza riscurile celor trei carențe ce macină societatea modernă: inteligența fără cultură, inteligența spre lucruri fără morală și inteligența fără spirit.

Evenimentul l-a avut invitat pe dl Florin Dobocan, revizorul contabil al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care a prezentat preoților prezenți un material intitulat: ”Câțiva pași spre o evidență corectă a gestiunii”.

În finalul întâlnirii au fost dezbătute o seamă de probleme administrative.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...