Ședință lunară în protopopiatul Huedin

de | apr. 12, 2016 | Activități parohiale

La sediul Protopopiatului Huedin a avut loc marţi, 12 Aprilie 2016, şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatului Huedin. Întrunirea a debutat cu săvârşirea Acatistului Mântuitorului Iisus Hristos în capela „Sfinţii Trei Ierarhi”. La şedinţă a participat şi comandantul Poliţiei oraşului Huedin, dl. Marc Iosif, care i-a informat pe preoţi despre anumite aspecte de ordin juridic pe care trebuie să le respecte în administraţia parohială, făcând apel la o bună comunicare inter- instituţională şi asigurându-i pe preoţi de tot sprijinul din partea Poliţiei Române.

Părintele Protopop Dan Lupuţan le-a recomandat preoţilor ca la întrunirile cercurilor preoţeşti să 20160412_102350_resizedadreseze o invitaţie profesorilor de religie care predau la şcolile din parohii şi să aibă cu aceştia o colaborare fructuoasă şi o bună comunicare. De asemenea, în cadrul şedinţei Părintele Protopop Dan Lupuţan i-a prezentat în faţa preoţilor pe noii colegi, Părintele Ovidiu Coman, Preot Paroh al Parohiei Brăişoru, şi Părintele Cosmin Bucşa, Preot Paroh al Parohiei Someşu Cald. În încheiere, Părintele Protopop Dan Lupuţan le-a mulţumit preoţilor pentru colecta Fondului Central Misionar anunţând Conferinţa preoţească de primăvară în Protopopiatul Huedin pentru data de 19 aprilie, care va fi prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în protopopiatul Huedin, pr. Vlad Bob.

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...