Seniorii din Parohia clujeană „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” au participat la un pelerinaj duhovnicesc

de | apr. 5, 2023

200 de seniori ai Parohiei Ortodoxe „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul clujean Mănăștur au mers ieri, 4 aprilie 2023, într-un pelerinaj duhovnicesc.

Însoțiți de pãrintele paroh Dan Cismaș, pelerinii au poposit mai întâi la Mănăstirea Rohia, unde s-au închinat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, iar mai apoi la Mănăstirea Rohița, unde prin bunătatea părintelui stareț Vasile Filip au servit masa de prânz.

Pe drumul de întoarcere, pelerini au intrat și la Mănăstirea Cășiel, unde a fost săvârșită slujba Paraclisului Maicii Domnului.

Acest pelerinaj a fost darul Parohiei Ortodoxe „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” pentru toți seniorii care sunt legați de această frumoasă biserică.

Evenimentul se înscrie în activitãtile organizate de parohie în contextul „Anului omagial al pastoratiei persoanelor vârstnice” în Patriarhia Română.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Marți, 30 ianuarie 2024, în ziua de prăznuire a Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, Parohia Dej 3 - Dealul Florilor și-a prăznuit hramul. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,...