Sfințire de troiță la Detașamentul de Pompieri Huedin

de | iun. 1, 2017

La Detașamentul de Pompieri din Huedin, ce face parte din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Avram Iancu al județului Cluj, a  avut loc miercuri, 31 mai 2017, o slujbă religioasă de sfințire a troiței amplasată în curtea instituției, informeaz[ protopopiatul Huedin.

Această troiță a fost ridicată la inițiativa comandantului detașamentului dl. maior Flaviu Broscoi, prin contribuția benevolă a angajaților. Sculptura a fost realizată de  meșterul popular Bara Fănică. Din soborul de preoți au făcut parte: pr. Lupuțan Dan – protopop de Huedin, pr. Man Ovidiu –misionar la Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Cluj și pr. Șomlea Florin – paroh la Parohia Morlaca. La slujba de sfințire au fost prezenți: dl. Mircea Moroșanu – primarul Huedinului, dl. colonel Moldovan Ion – inspector sef ISU Cluj, dl. colonel Baltaru Pavel – prim adjunct ISU Cluj precum și pompieri din alte subunități.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...