Slujbă de pomenire pentru fostul consilier social al Episcopiei Sălajului

de | aug. 11, 2015

Preoţii din protopopiatul Jibou au oficiat luni, 10 august 2015, o slujbă de pomenire pentru fostul consilier social al Episcopiei Sălajului, părintele Alexandru Horvat, la un an de la trecerea la cele veșnice. Slujba a avut loc la biserica din Jibou, ce poartă hramurile „Sfântul Proroc Daniel” şi „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

Înainte de slujbă preoții au luat parte la sediul protopopiatului, la şedinţa administrativă lunară. În cadrul acesteia, părintele Teodor Pop de la parohia Cuceu, a susţinut conferinţa cu tema „Sfântul Ioan Gură de Aur – luminător al familiei creştine şi al vieţii monahale”.
La final au fost discutate o serie de probleme de ordin administrativ, cultural, economic şi social, ne-a transmis părintele protopop de Jibou, Dan Dregan.

Următoarea şedinţă va avea loc joi, 10 septembrie 2015, în cadrul căreia se va susţine conferinţa cu tema: „Sfântul Ioan Gură de Aur – promotor al filantropiei creştine”.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Sute de credincioși dejeni au participat în Duminica Cincizecimii, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii. Manifestarea continuă o veche tradiție din Ardeal având în centrul ei rugăciunea pentru roadele pământului și pentru mediul înconjurător la...