Sobe de gătit pe lemne, pentru familii defavorizate

de | dec. 16, 2020

31 de familii cu posibilități materiale reduse beneficiază de activități educative adresate copiilor și de dotarea gospodăriilor acestora cu sobe de gătit pe lemne.

Serviciile sociale sunt oferite în cadrul proiectului ”Dezvoltarea abilităților de viață independentă la copiii din familii defavorizate” care este finanțat de către Organizația Internațională pentru Caritate Creștin Ortodoxă(IOCC) și implementat de către Federația „Filantropia” împreună cu organizațiile membre.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei și cu sprijinul Asociației Christiana și al Parohiei Mociu I, în Arhiepiscopia Clujului,  sobele de gătit pe lemne au fost donate unor familii cu venituri reduse din satul Roșieni, comuna Mociu.

Serviciile socio-educative adresate copiilor beneficiari ai acestui proiect vor fi furnizate prin implicarea voluntară a pedagogilor și asistenților sociali angajați în cadrul Eparhiei.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesorul Sergiu Mișcoiu de la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napocaa fost distins cu  medalia de Ofițer al Palmelor Academice, în cadrul unei ceremonii publice desfășurate la Ambasada Franței de la București. Această înaltă...

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...