Sobe de gătit pe lemne, pentru familii defavorizate

de | dec. 16, 2020 | Societate

31 de familii cu posibilități materiale reduse beneficiază de activități educative adresate copiilor și de dotarea gospodăriilor acestora cu sobe de gătit pe lemne.

Serviciile sociale sunt oferite în cadrul proiectului ”Dezvoltarea abilităților de viață independentă la copiii din familii defavorizate” care este finanțat de către Organizația Internațională pentru Caritate Creștin Ortodoxă(IOCC) și implementat de către Federația „Filantropia” împreună cu organizațiile membre.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei și cu sprijinul Asociației Christiana și al Parohiei Mociu I, în Arhiepiscopia Clujului,  sobele de gătit pe lemne au fost donate unor familii cu venituri reduse din satul Roșieni, comuna Mociu.

Serviciile socio-educative adresate copiilor beneficiari ai acestui proiect vor fi furnizate prin implicarea voluntară a pedagogilor și asistenților sociali angajați în cadrul Eparhiei.

Ultimele articole

Mai multe din Societate
Luna recuperarii din adicții 2021. Programul evenimentelor la Cluj-Napoca

Luna recuperarii din adicții 2021. Programul evenimentelor la Cluj-Napoca

Asociația Filantropică Medical Creștină Christiana – Programul Sfântul Dimitrie – servicii în adicții și Asociația pentru recuperare și consiliere din adicții organizează mai multe evenimente cu ocazia sărbătoririi „Lunii recuperării din adicții ” derulate în...