Spectacol caritabil la Bistrița, pentru o mamă de 35 de ani bolnavă de cancer

de | oct. 27, 2016

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului, Protopopiatul Ortodox Bistrița, Năsăud și Beclean, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură organizează marți, 8 noiembrie, ora 18:00 spectacolul caritabil intitulat „Dă Doamne la lume bine!”

AfisEvenimentul este la a patra ediţie şi va avea loc la Centrul Cultural Dacia din Bistriţa, sala ”Valeria Peter Predescu”. Motivul pentru care este organizat spectocolul în acest an este de o ajuta pe Adriana Buzan, o tânără mamă de 35 de ani care a fost diagnosticată cu cancer mamar și metastaze osoase la ficat. Boala s-a extins la creier și astfel are nevoie de 20 000 de euro pentru începerea tratamentului la o clinică din Turcia. Adriana își crește copilul de 10 ani singură și are mare nevoie de ajutorul nostru.

La spectacolul caritabil organizat pentru a o ajuta pe Adriana vor fi prezente nume cunoscute ale cântecului popular românesc precum: Aurel Tămaș, Marius Varga (câștigător Next Star), Domnica Dologa, Anuţa Motofelia, Nicolae Cioancă, Ioachim Spân, Mirela Petruş, Cristina Retegan, Felix Gălan, Ioan Dordoi, Oana Matei și Veronica Bălan.

Interpreţii vor fi acompaniaţi de către orchestra ansamblului profesionist „Dor românesc” al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, dirijaţi de către Ştefan Gigu și va fi prezentat de către îndrăgitul interpret de muzică populară, Alexandru Pugna.

Preţul unei invitații, pe baza căreia se va intra la spectacol, este 25 de lei, iar toată suma colectată în urma spectacolului va fi donată Adrianei Buzgan. Invitațiile pot fi achiziţionate de la Protopopiatul Ortodox Bistrița, de la bisericile ortodoxe din Bistriţa şi de la intrarea în sala de spectacol.

 

Pr.  Tudor Mudure-Iacob

Inspector de tineret

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

În ziua de joi, 29 februarie 2024, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a avut loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Principalele hotărâri ale Sfântului...

Ședința anuală de lucru a Adunării Naționale Bisericești

Ședința anuală de lucru a Adunării Naționale Bisericești

Palatul Patriarhiei a găzduit miercuri, 28 februarie 2024, ședința de lucru a Adunării Naționale Bisericești (ANB), prezidată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Membrii acestui organism central deliberativ au participat la lucrări...