Spectacol caritabil la Gherla

de | feb. 3, 2016 | Actualitatea religioasă

 Asociațiile Tinerilor Creștini Ortodocși și Filantropia Ortodoxă din Gherla, împreună cu protopopiatul invită publicul la spectacolul caritabil „Dragostea nu cade niciodată”.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 februarie 2016 de la ora 16:00 la Cinematograful Pacea din Gherla.

Pe scenă vor urca „Corala Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși din municipiu și interpreta de muzică populară Diana Roman, alături de formația Popas. Cei prezenți se vor bucura și de tradiționalele jocuri populare ce vor fi prezentate de Ansamblul „Valea Someșului” din Gherla.

Tot în cadrul spectacolului se va prezenta proiectul filantropic „Centrul socio-educațional Sfântul Stelian” din Gherla, pentru a le oferi posibilitatea celor care doresc de a se implica în acestă acțiune.

 

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...