Spectacol caritabil la Gherla

de | feb. 3, 2016

 Asociațiile Tinerilor Creștini Ortodocși și Filantropia Ortodoxă din Gherla, împreună cu protopopiatul invită publicul la spectacolul caritabil „Dragostea nu cade niciodată”.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 februarie 2016 de la ora 16:00 la Cinematograful Pacea din Gherla.

Pe scenă vor urca „Corala Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși din municipiu și interpreta de muzică populară Diana Roman, alături de formația Popas. Cei prezenți se vor bucura și de tradiționalele jocuri populare ce vor fi prezentate de Ansamblul „Valea Someșului” din Gherla.

Tot în cadrul spectacolului se va prezenta proiectul filantropic „Centrul socio-educațional Sfântul Stelian” din Gherla, pentru a le oferi posibilitatea celor care doresc de a se implica în acestă acțiune.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

În săptămâna a V-a din Postul Paştilor, vineri seara, 19 aprilie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a oficiat Denia Acatistului Bunei Vestiri (a Imnului Acatist), înconjurat de un sobor...