Spectacol caritabil, pentru copiii dependenți de dializă

de | dec. 13, 2015 | Actualitatea religioasă

Mai mulți copii și tineri clujeni vor urca luni, 14 decembrie 2015, pe scena Colegiului „Ana Aslan”, în beneficiul copiilor dependenți de dializă.

Acum 10 ani, un clujean schimba viața acestor copii, nu mai puțin de 40 la număr. Condamarea la o suferință atât de mare, l-a determinat pe Emanuel Ungureanu să facă ceva mai mult pentru ei. Așa a luat ființă Fundația „Solidaritate și Empatie Claudia Safta” prin care tânărul profesor de istorie organizează tabere, le face cadouri și face tot posibilul pentru a schimba viața acestor copii, în bine.

12360199_1205812722769423_5349989676607815587_n

Asociația „Minute de mișcare” se alătură pentru al doilea an consecutiv acestui proiect generos prin organizarea unui eveniment caritabil.

Spectacolul va debuta la ora 18:00 la Colegiul „Ana Aslan”, ne-a transmis președintele Asociației, Adrian Muntean.

Intrarea este de minim 10 de lei si reprezinta o donatie pentru copiii dependenți de dializă.

         

Ultimele articole

A vedea pe Domnul

A vedea pe Domnul

Aspecte introductive E discutabil dacă în centrul narațiunii de astăzi se găsește o minune, ori un dialog. Orice investigație a acestui aspect, fie ea cât de meticuloasă, nu va elucida, din nefericire problema. Plasat într-un capitol amplu, în care Învățătorul își...

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

De Ziua Culturii Naționale și a comemorării marelui poet Mihai Eminescu, la 172 de ani de la nașterea sa, la Cluj-Napoca a avut loc un eveniment religios și cultural-artistic, în prezența reprezentanților cultelor religioase din municipiu, a autorităților civile și...