Clujenii, iubitori de folclor, sunt așteptați miercuri, 25 octombrie 2023, de la ora 18:00, la spectacolul caritabil „Alături de Sasha Rotariu!”. Îndrăgiți cântăreți vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din oraș, pentru a oferi momente emoționante și a da o șansă la viață și la o copilărie frumoasă și normală pentru Sasha, un băiețel de doi ani, diagnosticat cu cancer.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Dumitru Farcaș” din Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT Cluj), instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația „Iulia Bodea”.

Vor evolua: Sava Negrean Brudașcu, Marius Ciprian Pop, Ioan Dordoi, Ovidiu Purdea Someș, Adriana Irimieș, Paula Hriscu, Romina Nemeș, Suzana și Daciana Vlad și Ansamblul Folcloric „Mărțișorul”.

Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan, consultant artistic la CJCPCT Cluj și redactor Radio Renașterea.

Biletele se pot procura online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro , dar și fizic, din librăriile Cărturești din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Vivo, Platinia).

La numai doi ani, Sasha Rotariu a fost diagnosticat cu cancer, la nivel retroperitoneal. Singura sa șansă de tratament se regăsește înafara țarii. Costurile sunt enorme – 500.000 euro, iar familia, alături de omeni de bine, a reușit să adune o mare parte din acești bani. 43 000 de euro este diferența de care are nevoie pentru a completa costurile tratamentului și operației la o clinică din Paris – Franța, acolo unde i s-a dat unica șansă spre vindecare.

Donații se pot face și în urnele amplasate în cadrul spectacolului, dar și în conturile: RO97BTRLRONCRTO622007501-cont de RON RO47BTRLEURCRT0622007501-cont în EURO SWIFT: BTRLR022

Titular cont: Rotariu Andreea Oana, deschise la Banca Transilvania.