„Sportul și bucuria de a trăi”, în protopopiatul Năsăud

de | iun. 12, 2016 | Activități parohiale

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși „Sfinții Martiri Năsăudeni” prin Centrul Cultural-Catehetic „Miron Cristea” din Năsăud, a organizat sâmbătă, 11 iunie 2016, în Năsăud, un campionat de fotbal, intitulat „Sportul și bucuria de a trăi”. Acesta a fost destinat tuturor tinerilor din cuprinsul protopopiatului Năsăud.

Competiția sportivă a început cu o slujbă de binecuvântare, oficiată în biserica ocrotită de „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Năsăud, unde părintele Florin Celsie, coordonatorul centrului catehetic din Năsăud, le-a adresat tinerilor un cuvânt de bun venit. Apoi tinerii s-au deplasat la terenurile din incinta Școlii Generale „Mihai Eminescu” din oraș, unde s-au desfășurat meciurile propriu-zise. Întrecerea s-a încheiat cu un meci de fotbal între echipa câștigătoare a campionatului și o echipă formată din preoții parohiilor participante. La acest campionat au participat echipe din parohiile: Maieru, Ilva Mică, Nepos, Suplai, Rebra, Năsăud I, Năsăud II, Năsăud III și Centrul de Plasament din Năsăud.

Câștigătoare a fost echipa formată din tinerii parohiei Năsăud II, păstorită de părintele Celsie George, care a primit o cupă din partea organizatorilor.  Celelalte echipe au primit diplome de participare iar tinerii care s-au remarcat pe parcursul jocurilor ,diplome speciale de felicitare.

Această competiție sportivă s-a dorit a fi una în care tinerii din parohiile de pe raza protopopiatului Năsăud să se întâlnească, să socializeze dar și să lege noi prietenii.

A consemnat pentru radio Renașterea părintele Paul Gavriloaie

 

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...