Sprijin pentru copiii defavorizaţi, la Gherla

de | mai 14, 2016 | Activități parohiale

Asociaţia „Filantropia Ortodoxă” filiala Gherla, împreună cu profesori şi tineri voluntari din municipiu, sprijină 12 copii care provin din familii defavorizate. În cadrul Centrului „Sfântul Stelian” din Gherla, 12 copii din clasele I-IV beneficiază, de luni până vineri, între orele 12.00-16.00, de suport educaţional, o masă caldă şi de diferite activităţi recreative şi de socializare. Asigurarea meniului pentru cei 12 copii se ridică la suma de 60 de lei pe zi. Astfel, cei care vor să se alăture proiectului şi vor să-i sprijine pe aceşti tineri, sunt aşteptaţi la sediul Protopopiatului Gherla din strada Bobâlna, conform celor precizate de Elena Gheberta, asistent social în cadrul Protopopiatului Gherla.

„Toţi copiii merită şansa de a deveni adulţi educaţi şi membri activi ai societăţii, indiferent de mediul în care s-au născut. Sperăm să dăm dovadă de dragoste şi implicare şi de această dată şi, astfel, să facem fericiţi cât mai mulţi copii”, a spus Elena Gheberta.

Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, cu sprijinul Parohiei „Sfântul Nicolae” din municipiu, a înfiinţat centrul la începutul lunii aprilie a acestui an.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...