Sprijin pentru persoanele nevoiașe din județul Bistrița-Năsăud, în apropierea sărbătorii Adormirii Maicii Domnului

de | aug. 12, 2022

În preajma sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, zeci de persoane și familii nevoiașe, aflate în evidența Asociației „Filantropia Ortodoxă” Bistrița-Năsăud, au primit pachete cu alimente. Acestea au fost distribuite astăzi, 12 august 2022, prin Cantina socială „Sfânta Muceniță Filofteia” din Bistrița. S-au oferit pachete cu alimente și daruri pentru copii la peste 60 de familii aflate în situații de dificultate, din  Bistrița și din împrejurimi.

„Produsele au provenit din donațiile bunilor creștini bistrițeni, care au dorit ca jertfa și darul lor să fie un semn de mulțumire adus Macii Domnului. În acest mod, beneficiarii cantinei sociale au putut simți ocrotirea și mângâierea Fecioarei Preacurate”, au precizat reprezentanții Asociaței.

De asemenea, spun  reprezentanții Asociaței, la cele trei Centre rezidențiale pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale din localitățile Cușma, Maieru și Târlișua, li se oferă toată asistența spirituală caracteristică acestei perioade, într-o atmosferă creștină și familială.

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Bistrița-Năsăud, prin Cantina socială „Sfânta Muceniță Filofteia” din municipiul Bistrița, oferă zilnic, de luni până vineri, masa de prânz la peste 80 de persoane, iar în ajunul marilor sărbători de peste an dăruiește pachete consistente familiilor nevoiașe din tot județul.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesorul Sergiu Mișcoiu de la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napocaa fost distins cu  medalia de Ofițer al Palmelor Academice, în cadrul unei ceremonii publice desfășurate la Ambasada Franței de la București. Această înaltă...

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...