Strategiile moderne de comunicare, în atenția preoților din Gherla

de | mart. 11, 2016

Cu prilejul întrunirii lunare a preoţilor din Protopopiatul Gherla, din 11 martie 2016, care l-a avut invitat pe Paul Siladi, directorul postului de radio Renaşterea din Cluj, și pe arhid. Dan Văscu, director tehnic la aceeași instituție media, preoţii gherleni au avut ocazia să cunoască modurile eficiente de prezentare şi transmitere a unui eveniment.

Întâlnirea a avut drept scop informarea şi documentarea clerului în ceea ce priveşte mediatizarea şi promovarea acţiunilor bisericeşti, în încercarea de a fi prezenţi în spaţiul virtual, unde se duce o viaţă atât de intensă.

De asemenea, a fost prezentat felul în care trebuie scrisă şi transmisă o ştire, modul în care clericii ar trebui să-şi  utilizeze reţelele de socializare şi importanţa creării unei pagini instituţionale pentru parohie, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul din Gherla, părintele Marcel Gheberta.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...