Strategiile moderne de comunicare, în atenția preoților din Gherla

de | mart. 11, 2016 | Activități parohiale

Cu prilejul întrunirii lunare a preoţilor din Protopopiatul Gherla, din 11 martie 2016, care l-a avut invitat pe Paul Siladi, directorul postului de radio Renaşterea din Cluj, și pe arhid. Dan Văscu, director tehnic la aceeași instituție media, preoţii gherleni au avut ocazia să cunoască modurile eficiente de prezentare şi transmitere a unui eveniment.

Întâlnirea a avut drept scop informarea şi documentarea clerului în ceea ce priveşte mediatizarea şi promovarea acţiunilor bisericeşti, în încercarea de a fi prezenţi în spaţiul virtual, unde se duce o viaţă atât de intensă.

De asemenea, a fost prezentat felul în care trebuie scrisă şi transmisă o ştire, modul în care clericii ar trebui să-şi  utilizeze reţelele de socializare şi importanţa creării unei pagini instituţionale pentru parohie, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul din Gherla, părintele Marcel Gheberta.

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...