Sub ocrotirea Sfântului Stelian – sărbătoare în Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din Bistrița

de | nov. 28, 2018

De pomenirea Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor și patronul spiritual al proiectului after-school de la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” din Bistrița, biserica noastră a îmbrăcat haine de sărbătoare.

Ne-am unit în gând și rugăciune alături de cei peste 120 de copii prezenți în Sfânta Biserică și împreună cu părinții lor și cadrele didactice din cadrul proiectului after-school. De la ora 17:00 a fost săvârșit acatistul Sfântului Stelian, urmat de un program de colinde, poezii și pricesne realizat de către cei prezenți. De asemenea, ne-am bucurat de prezența pr. Adrian Cherhaț, inspectorul nostru de religie, care i-a îndemnat pe copii să își păstreze sufletul curat căutând modele în viață, iar pe părinți, să fie precum copiii, curați la suflet și mândri că au asemenea vlăstare.

Conștineți fiind de faptul că bucuria copiilor aduce multă mângâiere părinților și cu siguranță Îl bucură și pe Dumnezeu care este “minunat întru Sfinții Săi”, ne dorim ca această întâlnire să aibă continuitate în fiecare an în Biserica noastră.

Pr. Tudor Mudure

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...