„Sunt copil, și sunt curios!”, proiect catehetic pentru cei mici din parohia Sf. Ap. și Ev. Marcu din Florești

de | oct. 13, 2015 | Activități parohiale

„Sunt copil, și sunt curios!”, sub acest slogan se desfășoară în parohia ortodoxă din Florești ocrotită de Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu, activitățile cu cei mici, după cum ne-a informat părintele Dănuț Gordan.

Potrivit părintelui, în perioada octombrie 2015 – iunie 2016, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10.00, în bisericuța parohiei se desfășoară diverse activități, la care participă copii din parohie, de până în clasa a IV-a inclusiv.

Activitățile sunt susținute de profesori și voluntari din parohie și cuprind diverse ateliere: precum pictură, desen, confecționare de metaniere, artizanat și modelaj. Cei mici au parte și de ore de cateheză și limba  engleză. Fiecare întâlnire se termină cu jocuri și surprize dulci.

Ultimele articole

Problema autocefaliilor în perioada modernă: situația bisericească din Ucraina

Pentarhia în Evul Mediu

În continuarea discuțiilor din săptămânile trecute, de data aceasta vă invităm să acultați un nou dialog cu dr. Mircea Gheorghe Abrudan, cercetător științific în cadrul Institutului de Istorie George Barițiu al Academiei Române, filiala Cluj-Napoca, doctor în istorie...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...