Sute de clujeni, în pelerinaj la Brâul Maicii Domnului

de | nov. 3, 2015

Sute de credincioși au stat la coadă la Muzeul Mitropoliei Clujului pe întreaga durată a zilei de marți, 3 noiembrie 2015, pentru a se închina fragmentului din Brâul Maicii Domnului, adus la Cluj-Napoca de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia.

La rând erau așezați tineri și vârstnici deopotrivă care s-au rugat Maicii Domnului pentru sănătatea și bunăstarea familiilor lor:

„Am venit să îi mulțumesc Maicii Domnului pentru că am fost foarte bolnavă iar acum mă simt foarte bine și cred că Maica Domnului a avut o mare implicare în însănătoșirea mea”.

„În primul rând i-am cerut Maicii Domnului sănătate, fericire și liniște și pace pentru familie. Maica Domnului e mijlocitoare, iar cine nu se roagă ei cred că greșește foarte mult”.

 

Ce putere are Maica Domnului în împlinirea rugăciunilor rostite cu evlavie a explicat arhimandritul Gheorghe Ianos de la mănăstirea Kato Xenia:

„Se săvârșesc multe minuni prin mijlocirea Maicii Domnului, bolnavii se vindecă și mamele, femeile care își doresc foarte mult copii și se roagă Maicii Domnului și Brâului ei, li se împlinește dorința de a avea copii. Foarte mulți români vin în Grecia să se închine Brâului Maicii Domnului și știm că se săvârșesc minuni, deci martorii lor sunteți dumneavoastră”.

Clujenii se vor putea închina Brâului Maicii Domnului, până miercuri, 4 noiembrie 2015.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...