Sute de premii la sfârșit de an, pentru elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj

de | iun. 14, 2017

Elevii din clasele primare și gimnaziale de la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca au intrat oficial în vacanță. În această dimineață a avut loc la Cinema Florin Piersic festivitatea de încheiere a anului școlar. Terminarea școlii și începerea vacanței de vară a fost sărbătorită de elevi alături de părinți și familie, dar și de cadrele didactice ale școlii.

La festivitate au participat și exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului, arhimandritul Dumitru Cobzaru și inspectorul de religie al județului Cluj, părintele Marian Sidon. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei i-a binecuvântat pe elevi, le-a urat vacanță frumoasă și le-a dat și câteva sfaturi părintești: să iubească lectura și să învețe bine pentru a fi bucurie familiei și societății în care trăiesc:

Părintele director Liviu Vidican Manci le-a urat elevilor vacanță frumoasă și i-a felicitat pentru efortul depus în acest an școlar. El a punctat în discursul său obiectivele școlii și faptul că scopul final al instituției este de a forma caractere:

La finalul festivității, cei mai buni elevi au fost felicitați și premiați pentru rezultatele obținute la învățătură în acest an școlar.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...