Tabăra ASCOR 2024: „Adevăratul medic și tămăduitor – Iisus Hristos. Cum să îi urmăm? Despre credință, medicină, psihologie și știință”

În anul omagial al îngrijirii bolnavilor, ASCOR anunță organizarea unei tabere speciale, intitulată „Adevăratul medic și tămăduitor – Iisus Hristos. Cum să îi urmăm? Despre credință, medicină, psihologie și știință”. Evenimentul își propune să promoveze interdisciplinaritatea și să demonstreze că știința și religia nu se exclud reciproc, ci pot lucra împreună în beneficiul oamenilor.

Tabăra va avea loc în perioada 2-11 august 2024, în localitatea Mărișel, județul Cluj. Participanții vor avea ocazia să ia parte la diverse activități, printre care: participarea zilnică la Sfânta Liturghie și Paraclisul Maicii Domnului, activități de intercunoaștere, ateliere practice, drumeții, cântece la chitară, teambuilding, activități de relaxare și discuții cu invitați speciali.

Costul taberei este de 600 lei pentru întregul sejur de 10 zile sau 60 lei pe zi.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru toți cei interesați de o abordare holistică a sănătății și spiritualității, într-un cadru natural și liniștit. Nu ratați șansa de a vă alătura!

Mai multe detalii puteți găsi accesând https://forms.gle/XfozDEq3JxdHHyGd6