Tabăra de tineret „Maica Domnului – pildă de ascultare”, în Protopopiatul Cluj I

de | aug. 1, 2016 | Activități parohiale

În perioada 29-31 iulie 2016 Protopopiatul Cluj I, în parteneriat cu parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca și parohia ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Giula, a organizat o tabără de tineret cu tema „Maica Domnului – pildă de ascultare”.

În tabără au fost prezenți aproape 50 de copii și 12 voluntari, coordonați de Roxana Chitta, membră în grupul de tineret din parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului”.

„Scopul acestei tabere, prima organizată de Protopopiatul Cluj I, a fost de cunoaștere și de coeziune a grupurilor de tineret din cadrul protopopiatului, dar și de formare de voluntari, care să poată desfășura acțiuni cu copiii și tinerii din mediul rural”, au declarat organizatorii.

Participarea a fost gratuită, toate costurile fiind suportate de protopopiat și parohii.

Tabăra cu tema „Maica Domnului – pildă de ascultare” a fost organizată la inițiativa părintelui protopop Dan Hognogi. Ideea a fost îmbrățișată de mai multe parohii, iar gazda a fost părintele Ioan Marius Gherghel, sprijinit de primăria Borșa.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...