Tabără de vară pentru copiii din Protopopiatul Dej – ediția iulie 2023

de | aug. 9, 2023

Protopopiatul Dej, în colaborare cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, a organizat  în perioada 17-22 iulie prima tabără a acestei veri, la Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sângeorz-Băi, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

În această săptămână, preotul taberei a fost părintele Pop Ioan Nicușor, preot paroh al parohiei Ocna-Dej I, cel care le-a adresat în fiecare zi cuvinte pline de învățătură, iar coordonarea taberei a fost realizată de către Andreea Cuzdriorean, voluntar-coordonator al LTCOR DEJ.

Prima tabără a acestei veri a fost una plină de surprize și invitați, în fiecare zi având în mijlocul nostru oaspeți dragi sufletului. Astfel, în această săptămână i-am avut alărutir de noi pe Pr. Protopop Ioan Buftea și pe Pr. Vasile Ioanam ceu care au așezat în sufletele copilașilor câte un gând duhovnicesc și de folos înspre zidirea lor. De asemenea, ne-am bucurat și de prezența domnului Daniel David, prezentatorul emisiunii ,,Survior România”, cel care le-a împărtășit copiilor numeroase experiențe personale care atestă cât de importantă este prezența lui Dumnezeu în viața omului.

Obiectivul principal urmărit în această tabără a fost acela de a îmbina activitățile duhovnicești cu cele educative şi de a‑i apropia pe copii de Dumnezeu. Printre activitățile taberei s‑au numărat atelierele de creație (decorat de cutii, pictură pe sticlă, litografie, ukulele, zmee, stickere, experimente, figurine din fetru, brățări, culinar și toacă), acestea fiind coordonate de către voluntarii Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Dej.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...