Tabără pentru micii creștini ai Parohiei clujene „Adormirea Maicii Domnului”

de | iun. 30, 2016

În perioada 24-26 iunie 2016, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca a organizat pentru micii săi creștini care au participat săptămânal la programul parohial pentru copii o minitabără la Mărișel.
20 de copii, însoțiți de voluntari din parohie s-au bucurat de 2 zile de recreere, în care au avut parte de jocuri sportive, drumeție și mai multe activități în aer liber.
Pe lângă acestea, scopul principal al taberei a fost de socializare și de relaxare după un an școlar plin de activități parohiale. Duminică, 26 iunie, cei mici au participat la Sfânta Liturghie, la care s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului.
Ziua de duminică a continuat cu Marele Joc, format din mai multe probe: sportive, de îndemânare, de memorie și atenție, iar ultimele două – de verificare a cunoștințelor acumulate la activitațile catehetice. La final, toți copiii și voluntariii au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri.
Tabăra s-a încheiat cu vizitarea Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Florești. Copiii au fost întâmpinați de părintele Anastasie Berbecel, care le-a vorbit acestora despre viața în mănăstire, oferindu-le câteva povețe despre cum să fie un bun creștin.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...