Tabără pentru micii creștini ai Parohiei clujene „Adormirea Maicii Domnului”

de | iun. 30, 2016 | Actualitatea religioasă

În perioada 24-26 iunie 2016, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca a organizat pentru micii săi creștini care au participat săptămânal la programul parohial pentru copii o minitabără la Mărișel.
20 de copii, însoțiți de voluntari din parohie s-au bucurat de 2 zile de recreere, în care au avut parte de jocuri sportive, drumeție și mai multe activități în aer liber.
Pe lângă acestea, scopul principal al taberei a fost de socializare și de relaxare după un an școlar plin de activități parohiale. Duminică, 26 iunie, cei mici au participat la Sfânta Liturghie, la care s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului.
Ziua de duminică a continuat cu Marele Joc, format din mai multe probe: sportive, de îndemânare, de memorie și atenție, iar ultimele două – de verificare a cunoștințelor acumulate la activitațile catehetice. La final, toți copiii și voluntariii au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri.
Tabăra s-a încheiat cu vizitarea Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Florești. Copiii au fost întâmpinați de părintele Anastasie Berbecel, care le-a vorbit acestora despre viața în mănăstire, oferindu-le câteva povețe despre cum să fie un bun creștin.

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...