Tabăra „Spune NU consumului de droguri”

de | nov. 7, 2016 | Actualitatea religioasă

Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi „Sfinţii Martiri Năsăudeni” cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud organizează în perioada 1 – 4 decembrie, la Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, o tabără de informare intitulată „Spune NU consumului de droguri”, ne informează părintele Paul Gavriloaie, directorul centrului.
În cadrul acesteia, cei 45 de tineri participanţi cu vârsta între 14 şi 35 de ani, vor fi conştientizaţi în privinţa efectelor devastatoare ale consumului de droguri de toate felurile, ale efectelor negative în plan social şi familial ale drogurilor şi ale mijloacelor de prevenire şi de luptă împotriva consumului de droguri.
Tinerii vor participa la workshop-uri privind drogurile, vor lua contact cu specialişti care vor prezenta principalele droguri aflate în circulaţie, efectele acestora şi modalităţile de luptă împotriva lor, la nivelul comunităţii şi la nivelul familiei.
În cadrul celor 4 zile de desfăşurare a taberei, cei 45 de participanţi, pe lângă modulele de pregătire privind tema proiectului vor lua parte la activităţi de recreere, socializare şi instruire individuală în practica muncii cu tinerii, în vederea creerii unui efect de feedback în societate.
Cei care doresc să participe în această tabăra se pot înscrie la următoarele numere de telefon: Pr. Paul Gavriloaie – 0745873496; Pr. Tudor Mudure-Iacob – 0745374102.
Acest proiect este cofinanţat din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud pe anul 2016.

Ultimele articole

19 mai – Sf. Sfințit Mc. Patrichie, episcopul Prusei

19 mai – Sf. Sfințit Mc. Patrichie, episcopul Prusei

Patrichie episcopul a stat de față înaintea eparhului Iulie care, căutând să-l facă să se închine la idoli, îi spunea că izvorârea apelor celor calde se face prin purtarea de grijă a zeilor și sunt vărsate pentru binele oamenilor. Sfântul mucenic i-a răspuns că...

Clujul, în lumina stelei multiculturale

Clujul, în lumina stelei multiculturale

Multiculturalismul rămâne una din nuanțele aparte ale orașului Cluj-Napoca, devenind în timp o stare de normalitate, tocmai de aceea o consemnăm a fi și o stea de referință a urbei. Cu rădăcini adânc înfipte în istorie, acest creuzet de la poalele Feleacului, continuă...

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Bistrița

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Bistrița

Clericii din Protopopiatul Ortodox Bistrița s-au reunit luni, 15 mai 2023, în cadrul conferinței preoțești semestriale de primăvară. Întâlnirea a fost precedată de un Te Deum, fiind săvârşit în Biserica de la Coroana, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei,...