Tabere de vară organizate de asociațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud

de | mai 25, 2016

Și în această vară asociațiile de tineret de la cele trei protopopiate, Bistrița, Năsăud şi Beclean, organizează tabere la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz Băi. Dacă până anul trecut în vară au fost organizate doar 2 tabere, de anul acesta, datorită numeroaselor solicitări, vor avea loc 3 tabere pentru copii și tineri care vor include și participanți din Huedin și din Dej.

Taberele sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani și tinerilor de 14-18 ani, având un afis_1caracter religios, educativ şi recreativ. Dintre activitățile care se realizează amintim discuţiile duhovniceşti cu preotul taberei, discuţii interactive pe grupuri de vârstă, diverse ateliere practice (handmade, cruciulițe, metaniere, litografie, quilling, gastronomie, prim ajutor, teatru, dansuri, șah), jocuri de exterior şi interior, activități sportive, cântece la chitară și orgă și diferite concursuri. La acestea se adaugă scenete, drumeţii, focul de tabără şi Marele Joc.

Pentru cele 6 zile de tabără costul se ridică la 330 lei de participant şi include: transportul din Bistrița, cazarea, mâncarea, asistenţa medicală, atelierele și amintirile de final de tabără. Rezervarea unui loc se face telefonic la numerele specificate pe afiș, prin contactarea unuia dintre organizatori. Pe lângă activitățile organizate de către asociațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud, centrul de la Sîngeorz va găzdui în această vară peste 10 tabere pentru diverse categorii de vârstă, tabere care vor fi organizate de Arhiepiscopia Clujului și de care vor putea beneficia copii și tineri din toată țara.
Pr. Tudor Mudure
Inspector de tineret

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru...

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...