Taina Sfântului Maslu cu pr. Chiril Zăgrean în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | nov. 12, 2016

Peste o sută de credincioși au participat vineri, 11 noiembrie 2016, la Taina Sfântului Maslu, oficiată săptămânal în parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului”.  De această dată, clujenii au avut bucuria de a-l avea în mijlocul lor pe starețul Mănăstirii Rebra-Parva din județul Bistrița-Năsăud, părintele protosinghel Chiril Zăgrean, a transmis pentru Radio Renaștrerea, reprezentantul parohiei, Stela Florea.

Alături de preoții slujitori ai bisericii, părintele Chiril Zăgrean a săvârșit slujba Sfântului Maslu, după care le-a pus la inimă credincioșilor mai multe îndemnuri duhovnicești. La final, părintele Chiril Zăgrean și-a exprimat bucuria de a sluji în mijlocul clujenilor, invitându-i pe credincioși și preoți să participe la slujba Sfântului Maslu la Mănăstirea Rebra-Parva.

„Prin asta, se împlinesc cuvintele Mântuitorului: „Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii mei, dacă veți avea dragoste de voi”. Când preoții se caută unii pe alții, motivul este dragostea, și când este dragoste, sunt toate”, a încheiat părintele Chiril Zăgrean.

La rândul său, părintele paroh Dan Hognogi i-a mulțumit părintelui stareț pentru slujire și cuvânt, menționând că părintele Zăgrean face o frumoasă misiune în Bistrița și deși este încă foarte tânăr, merită să venim să ne adăpăm din acest izvor de har și de înțelepciune.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...