Târg de carte pentru copii, eveniment caritabil în sprijinul lui Efrem

de | aug. 6, 2022 | Societate

Un târg de carte pentru copii, care are drept scop adunarea de fonduri pentru Efrem Ciprian Lupescu, un copil de aproape cinci ani, diagnosticat recent cu o formă agresivă de cancer, va avea loc în perioada 6-7 august, în Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura pe strada Eroilor, vizavi de Biserica „Schimbarea la Față”, între orele 10:00 – 20:00.

Organizatorii afirmă că la evenimentul cărturesc vor putea fi achiziționate cărți noi și second-hand pentru toate vârstele. Cărțile pentru târgul de carte au fost adunate din generozitatea părinților care îndrăgesc cartea pentru copii, dar și din bunăvoința editurilor care au răspuns cu promptitudine, sprijinind campania de binefacere destinată pentru a-l ajuta pe Efrem Ciprian. Printre editurile care s-au implicat în desfășurarea Târgului de carte se numără următoarele:Cartea Copiilor, Signatura, Katartis, Arthur, Frontiera, Cartemma, Portocala albastră (cu mult îndrăgitele cărți ale lui Eric Carle), Anacronic, Doxologia junior, Via, Sophia, Iona, Predania și cărți ale autoarelor Veronica Iani și Ioana Revnic.

De asemenea, un ajutor considerabil a venit și din partea librăriilor Bia Books, Tutimi și Titoc, Biblioteca copiilor deștepți (cărți Usborne), Steluțe în priviri, Cărți cu stele, Bookstory, Librăria Ved și Book Style Stop.

Toți cei interesați de acest eveniment sunt așteptați în zilele de 6 și 7 august, pentru a explora lumea cărților de copii și pentru a-l ajuta pe Efrem!

Efrem  Ciprian Lupescu este un băiețel în vârstă de aproape cinci ani, care suferă de neuroblastom, stadiul 4, cu multiple metastaze; aceasta fiind o formă foarte agresivă de cancer. Situația lui este una critică și urgentă. Tratamentele micuțului se anunță a fi dureroase, lungi și costisitoare, fiind vorba de sute de mii de euro. Tratamentul pentru cancerul agresiv a început la Cluj-Napoca, aceasta fiind doar prima etapă pe care trebuie să o parcurgă Efrem, întrucât intenția familiei este de a continua medicația și tratamentul în străinătate. Este o cale lungă și anevoioasă pe care o va parcurge micuțul, dar care este necesară pentru ca tratamentul să dea rezultate. Este, mai ales, și un efort financiar imens.

Doritorii de a-l sprijini pe Efrem Lupescu, dar care nu au posibilitatea să fie prezenți la Târgul de carte pentru copii, pot dona oricând, orice sumă de bani, folosind una dintre următoarele modalități:

BT Pay: 0748 08 05 89

Revolut ID: @monicabm5

PayPal: lupescu0adrian@gmail.com

BT Ron: RO68 BTRL 0130 1201 C647 60XX

ING Ron: RO20 INGB 0000 9999 1264 9642

BCR Ron: RO40 RNCB 0298 0753 4436 0001

BT Euro: RO43 BTRL 0130 4201 C647 60XX

ING Euro: RO62 INGB 0000 9999 1264 9662

BCR Euro: RO45 RNCB 0298 0753 4436 0008

Ultimele articole

Misionari și misionarism

Misionari și misionarism

Înainte de înălțarea la cer, Domnul Hristos le-a zis ucenicilor: „mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă. Și iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până...

Mai multe din Societate
Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca. Între produsele prezentate de studenți se numără palaneț cu brânză de Mociu, sarmale cu păsat de Vama Oaș, tochitură moldovenească sau bere tradițională din Dorna Candrenilor Universitatea de Științe Agricole și...

Programul CTP cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”

Programul CTP cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”

Cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”, care se celebrează și anul acesta în 27 de spații expoziționale din municipiul Cluj-Napoca, C.T.P. Cluj-Napoca S.A. prelungeste programul de transport in comun pana la ora 01:00, in data de 13.05.2023, pe liniile care...

Extinderea intervalului de circulație a liniei expres A1E | CTP

Extinderea intervalului de circulație a liniei expres A1E | CTP

Compania de Transport Cluj-Napoca anunță extinderea  intervalului de circulație a liniei expres A1E, începând cu data de 4 mai.  Astfel, prima plecare din P-ța Mihai Viteazul spre Aeroport va fi la ora 4:00, iar ultima plecare din incinta Aeroportului spre centrul...