Târg de primăvară marca „Produs de Cluj”, în Mănăștur

de | apr. 4, 2023

Consiliul Județean Cluj, autoritate a administrației locale implicată activ în dezvoltarea economiei locale, organizează Târgul de Primăvară „Produs de Cluj”, dedicat sărbătorilor pascale.

Manifestarea expozițională se va desfășura în perioada 6 – 14 aprilie, în parcarea supermarketului Supeco, din cartierul Mănăștur, între orele 9:00 și 21:00.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe: „Mănășturul s-a dovedit a fi gazdă bună pentru Târgul Produs de Cluj, motiv pentru care am decis să așezăm ”caravana” aici, într-o perioadă în care creștinii vor serba Învierea Domnului. Dorim, astfel, să le oferim tuturor vizitatorilor ocazia de a se aproviziona pentru masa de Paște cu produse tradiționale, proaspete, sănătoase și certificate.”

La Târgul de Primăvară „Produs de Cluj” de la Supeco vor fi prezenți aproximativ 30 de expozanți, mici întreprinzători locali, producători direcți. Aceștia vor pune la dispoziție publicului interesat preparate alimentare din lapte și carne, inclusiv specialități de brânzeturi și produse de carmangerie, miere de albine, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce, prăjituri și pâine de casă, ba chiar și sarmale.

De pe standurile Asociației Produs de Cluj nu vor lipsi pastele artizanale, cozonacii, vinurile sau țuica. Artizanii vor fi și ei prezenți cu costume populare tradiționale, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau jucării pentru cei mici. Pentru aceștia, dar și pentru amatorii de adrenalină, în incinta târgului va funcționa un parc de distracții, potrivit pentru a petrece momente speciale.

Târgul de Primăvară „Produs de Cluj” de la Supeco este organizat de Consiliul Județean Cluj având ca partener principal TETAROM SA și alți colaboratori precum Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Compania de Apă ,,Someș” SA și Centrul AgroTransilvania și este derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Comunicate de presă
Evaluarea Națională la finalul clasei a IV-a, sesiunea mai 2024

Evaluarea Națională la finalul clasei a IV-a, sesiunea mai 2024

În perioada 21-23 mai 2024, la nivelul județului Cluj, 5.722 elevi din clasele a IV-a (4.135 elevi din mediul urban și 1.587 elevi din mediul rural) vor susține evaluările specifice, la finalul clasei a IV-a, desfășurate potrivit calendarului de administrare a...

Evaluarea Națională la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2024

Evaluarea Națională la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2024

În perioada 13-29 mai 2024, la nivelul județului Cluj, 6588 de elevi din clasele a II-a, dintre care 4699 de elevi din mediul urban și 1889 de elevi din mediul rural, vor susține evaluările specifice, la finalul clasei a II-a, desfășurate potrivit calendarului de...

Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Opera Națională Română Cluj-Napoca are bucuria de a prezenta PREMIERA operei TOSCA, un spectacol realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim pentru a celebra Anul Puccini în România. Cea mai nouă producție a Operei clujene va...