Târgul caritabil „Copii pentru Copii” organizat de copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian”

de | apr. 5, 2023

Copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului învață să nu rămână indiferenți la nevoile celor din jur.

Îndrumați de educatoare, copilașii au realizat în această perioadă diverse obiecte de decor lucrate manual pe care le vor pune în vânzare, în cadrul unui târg caritabil.

Intitulat „Copii pentru Copii”, Târgul caritabil va fi deschis vineri între orele 12-17 în curtea grădinței de pe strada Iuliu Maniu nr. 31.

O parte din fondurile adunate va fi folosită pentru realizarea unor pachete ce vor fi duse copiilor de la Centrul „Sfântul Onufrie” din Florești.

Pachetele vor fi făcute chiar de către copilașii de la grădiniță săptămâna următoare, urmând ca acestea să fie duse apoi la mănăstire.

Banii rămași vor fi donați pentru ridicarea Centrului de îngrijiri paleative pediatrice „Sfântul Hristofor”.

Grădiniţa „Sfântul Stelian” funcţionează într-un spaţiu modern de învăţare şi de recreaţie, având un personal didactic calificat şi cu experienţă. Grădiniţa funcţionează într-un imobil, situat ultracentral, ce aparţine Arhiepiscopiei, pe str. Iuliu Maniu nr. 31 din Cluj-Napoca şi oferă posibilitatea micuţilor să înveţe în sistem de program redus sau program prelungit.

Grădiniţa „Sfântul Stelian” Cluj-Napoca a fost deschisă în anul 2010.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate | Arhiva
Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni, iunie – iulie a examenului național de bacalaureat 2024, sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie. Probele se vor desfășura potrivit următorului calendar: 17 - 19 iunie: Evaluarea competențelor...

Primele spectacole ale lunii iunie la Teatrul de Păpuși „Puck”

Primele spectacole ale lunii iunie la Teatrul de Păpuși „Puck”

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi așteaptă în weekend pe copii, părinți și bunici la spectacolele  „A tornyocska”/„Turnuleţul”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó (sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11) și „Rățușca cea urâtă”, în regia Ibolyei Varga...