Târgul de decoarțiuni de Crăciun, în scop caritabil

de | dec. 11, 2016

Târgul de decoarțiuni de Crăciun realizat de copiii Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a avut și în acest an caracter caritabil. Credincioșii parohiei au putut admira astăzi, 11 decembrie 2016, creațiile micilor creștini, iar cei care le-au achiziționat au avut ocazia de a face și o faptă bună.

Banii strânși au fost direcționață către așezământul de copii „Sfântul Onufrie” de la Mănăstirea Florești, care la finalizare va găzdui 40 de copii aflați în dificultate.

Tot în duminica a 4-a din Postul Crăciunului, credincioșii Parohiei clujene „Nașterea Domnului” s-au bucurat de un concert de colinde susținut de corul „Voci Transilvane”, dirijor Adrian Corojan.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Căianu Mic

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Căianu Mic

În Duminica a 34-a după Rusalii (a Întoarcerii Fiului risipitor), 3 martie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă a Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail...

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

În ziua de joi, 29 februarie 2024, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a avut loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Principalele hotărâri ale Sfântului...