Târgul de decoarțiuni de Crăciun, în scop caritabil

de | dec. 11, 2016 | Actualitatea religioasă

Târgul de decoarțiuni de Crăciun realizat de copiii Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a avut și în acest an caracter caritabil. Credincioșii parohiei au putut admira astăzi, 11 decembrie 2016, creațiile micilor creștini, iar cei care le-au achiziționat au avut ocazia de a face și o faptă bună.

Banii strânși au fost direcționață către așezământul de copii „Sfântul Onufrie” de la Mănăstirea Florești, care la finalizare va găzdui 40 de copii aflați în dificultate.

Tot în duminica a 4-a din Postul Crăciunului, credincioșii Parohiei clujene „Nașterea Domnului” s-au bucurat de un concert de colinde susținut de corul „Voci Transilvane”, dirijor Adrian Corojan.

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...