Ținerea de minte a răului

de | aug. 30, 2021

Stimați ascultători, ediția de săptămâna aceasta a emisiunii noastre aduce în atenție un subiect extrem de controversat, ranchiuna.

Câți dintre noi nu ne-am confruntat în ultima săptămână cu situații tensionate, conflictuale, atât în familia apropiată sau la locul de muncă? Cât de greu sau ușor reușim să le facem față? Cum le facem față? Care e atitudinea creștinească pe care putem, realist vorbind, să o adoptăm în astfel de situații? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care căutăm un răspuns în cadrul acestei ediții a emisiunii „Cultură, morală, societate” alături de invitatul permanent, dr. Gabriel Noje.

Audiție cu folos!

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Ținerea de minte a răului
Ținerea de minte a răului
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Mai multe

Sfântul Cuvios Siluan Athonitul

Sfântul Cuvios Siluan Athonitul

Într-o după-amiază înainte de Vecernie, șezând în chilia sa, a atins ultima treaptă a deznădejdii. „Dumnezeu e cu neputință de înduplecat”, și-a spus el. Preț de un ceas, a fost încercat de sentimentul părăsirii totale de către Dumnezeu, fapt ce i-a aruncat sufletul...

Personalitatea și gândirea Sfântului Siluan Athonitul

Personalitatea și gândirea Sfântului Siluan Athonitul

În cadrul emisiunii „Lecturi Duhovnicești Contemporane”, părintele Adrian Podaru, profesor în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preot în localitate și părintele Maxim Morariu dialoghează despre texte cu o rezonanță aparte, aparținând unor...