Tinerele familii, sărbătorite în parohia clujeană „Sfântul Nicolae”

de | mai 17, 2016

Tinerele familii din parohia clujeană „Sfântul Nicolae”, care s-au căsătorit pe parcursul anului trecut au sărbătorit în Duminica Mironosițelor Ziua Familiei.

Evenimentul a debutat cu un moment de rugăciune şi a continuat cu un dialog despre cum  s-a derulat primul an din viaţa de familie. Totodată  preoții parohi, Vasile Nemeș și Florin Daniel, au dezbătut cu tinerele familii provocările căsătoriei în ziua de azi. La final tinerii au primit din partea parohiei o icoană a Maicii Domnului şi o carte cu învățături creștine.

În 1993, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a stabilit Ziua Internaţională a Familiei ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susținută și de Patriarhia Română, această zi a devenit oficial și Ziua familiei române.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...