Tinerii, o prioritate pentru profesorii de religie și preoții din Bistrița

de | feb. 20, 2016

Profesorii de religie din municipiul Bistrița doresc să-și intensifice activitățile cu tinerii. La propunerea părintelui protopop Alexandru Vidican, dascălii s-au întâlnit miercuri, 17 februarie 2016, la sediul 1protopopiatului ortodox din oraș, pentru a discuta modul de implicare.

Părintele protopop Alexandru Vidican a declarat pentru radio Renașterea că se dorește o mai bună comunicare și colaborare între profesorii de religie și preoții din protopopiat în beneficiul tinerilor:

 

Potrivit corespondentului radio Renașterea în protopopiatul Bistrița, părintele Emanuel Vidican, întâlnirea a fost una constructivă, mai ales că s-a format un comitet de inițiativă, care se va implica în derularea de proiecte, menite să dinamizeze activitatea cu tinerii.  Activitățile se vor desfășura sub egida Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși din Bistrița.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...