Tinerii Parohiei Ortodoxe Căianu-Mic şi ai Liceului Tehnologic „ICR”, alături de copiii de la Preventoriul din Ilişua

de | dec. 14, 2017 | Activități parohiale

Continuând tradiția din anii precedenti, în această perioadă a Postului Nașterii Domnului, în Parohia Ortodoxă Căianu-Mic, din Protopopiatul Beclean, s-au desfășurat o serie de acțiuni filantropice  în care au fost implicați tinerii și copiii din parohie,  precum şi alţi elevi şi cadre didactice de la Liceul Tehnologic „ICR” din Căianu-Mic,  a transmis pentru radio Renașterea preotul paroh Gherghel Alexandru Eugen.

Astfel în data de 14.12.2017, Parohia Ortodoxă Căianu-Mic, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „ICR” din localitate, au intreprins o astfel de acţiune filantropică la Preventoriul din Ilişua. Grupul de tineri ai Parohiei Ortodoxe  din Căianu-Mic, coordonaţi de preotul Gherghel Alexandru şi doamna învăţătoare Mihaela Retegan au colindat pe copii de la Preventoriul din Ilişua.

După interpretarea frumoaselor colinde tradiţionale din această zonă, copiii de la preventoriu au primit daruri special pregătite de tinerii parohiei. Aproximativ 60 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani sunt internaţi la Preventoriul din Ilişua, ei bucurându-se de această vizită şi de cadourile primite.

Întregul program filantropic al parohiei va continua în această perioadă.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...