Tinerii Parohiei Ortodoxe Căianu-Mic şi ai Liceului Tehnologic „ICR”, alături de copiii de la Preventoriul din Ilişua

de | dec. 14, 2017

Continuând tradiția din anii precedenti, în această perioadă a Postului Nașterii Domnului, în Parohia Ortodoxă Căianu-Mic, din Protopopiatul Beclean, s-au desfășurat o serie de acțiuni filantropice  în care au fost implicați tinerii și copiii din parohie,  precum şi alţi elevi şi cadre didactice de la Liceul Tehnologic „ICR” din Căianu-Mic,  a transmis pentru radio Renașterea preotul paroh Gherghel Alexandru Eugen.

Astfel în data de 14.12.2017, Parohia Ortodoxă Căianu-Mic, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „ICR” din localitate, au intreprins o astfel de acţiune filantropică la Preventoriul din Ilişua. Grupul de tineri ai Parohiei Ortodoxe  din Căianu-Mic, coordonaţi de preotul Gherghel Alexandru şi doamna învăţătoare Mihaela Retegan au colindat pe copii de la Preventoriul din Ilişua.

După interpretarea frumoaselor colinde tradiţionale din această zonă, copiii de la preventoriu au primit daruri special pregătite de tinerii parohiei. Aproximativ 60 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani sunt internaţi la Preventoriul din Ilişua, ei bucurându-se de această vizită şi de cadourile primite.

Întregul program filantropic al parohiei va continua în această perioadă.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...