Tradiționala Expozitie de Iarna a Asociației Brickenburg, organizata în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, isi asteapta vizitatorii incepand de vineri, 20 ianuarie, pana duminica, 22 ianuarie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă si aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Chiar dacă această iarnă nu ne-a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociatiei Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunand vizitatorilor zone si activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp.

Atelierul de constructie va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrari din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica in activitatile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtand vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Prețul biletului de intrare – 5 Lei

Orar de vizitare – vineri, sâmbătă – 10.00 – 18.00, duminică – 10.00 – 17.00

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Tradiționala Expozitie de Iarna a Asociației Brickenburg | Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Loading
/