UMF „Iuliu Hațieganu” în clasamentul internațional Times Higher Education – World University Rankings by Subject 2024

de | oct. 27, 2023

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” își menține poziția în rangul #601-800 pentru domeniul & , în clasamentul internațional Times Higher Education – World University Rankings by Subject 2024, publicat joi, 26 octombrie 2023.

UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca se situează pe primul loc, alături de UMF „Carol Davila” din București, în rândul universităților de profil din România incluse în clasamentul pentru acest domeniu. Cele mai ridicate scoruri au fost obținute pe dimensiunile International outlook (Perspectivă internațională) și Industry (Industrie), având, de asemeni, rezultate foarte bune și pe indicatorii de cercetare.

Clasamentul Clinical & Health evidențiază 1.059 de universități de top, la nivel mondial, în medicină, medicină dentară și alte specialități din domeniul sănătății.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni, iunie – iulie a examenului național de bacalaureat 2024, sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie. Probele se vor desfășura potrivit următorului calendar: 17 - 19 iunie: Evaluarea competențelor...