Un an școlar încununat cu premii, pentru elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj

de | iun. 16, 2017

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca au intrat oficial în vacanță. Ei au sărbătorit încheierea anului școlar alături de familie, profesori și colegi. Ultima zi de școală au început-o cu rugăciune în capela unității de învățământ.

De la ora 9:00, elevii împreună cu părinții și profesorii au participat la festivitatea de premiere ce a avut loc în curtea Centrului Eparhial. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului le-a urat elevilor vacanță frumoasă și i-a îndemnat să nu renunțe la studiu și la lectură:

Elevii au fost felicitați și de părintele director Liviu Vidican Manci, care le-a oferit și un îndemn din partea colectivului de profesori: să se bucure de această vară cu înțelepciune și responsabilitate:

Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj, părintele Vasile Stanciu le-a vorbit și el elevilor despre responsabilitatea pe care o au în societate, mai ales că au ales să studieze la o școală teologică:

Un mesaj de felicitare a transmis din partea Inspectoratului Școlar Județan Cluj elevilor și cadrelor didactice de la Seminar, inspectorul de religie, părintele Marian Sidon:

După discursurile oficiale diriginții claselor a IX-a, a X-a si a XI-a i-au premiat pe elevii ce au reușit să obțină în acest an școlar rezultate deosebite la învățătură și la competițiile și concursurile școlare. Anul acesta profesoara Lucia Niței a fost premiată de ÎPS Părinte Andrei, cu ordinul Sfinților Martiri Brâncoveni pentru deosebita activitate didactică, dar și pentru buna îndrumare și pregătire a tinerilor seminariști.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA