Un an școlar încununat cu premii, pentru elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj

de | iun. 16, 2017 | Actualitatea religioasă

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca au intrat oficial în vacanță. Ei au sărbătorit încheierea anului școlar alături de familie, profesori și colegi. Ultima zi de școală au început-o cu rugăciune în capela unității de învățământ.

De la ora 9:00, elevii împreună cu părinții și profesorii au participat la festivitatea de premiere ce a avut loc în curtea Centrului Eparhial. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului le-a urat elevilor vacanță frumoasă și i-a îndemnat să nu renunțe la studiu și la lectură:

Elevii au fost felicitați și de părintele director Liviu Vidican Manci, care le-a oferit și un îndemn din partea colectivului de profesori: să se bucure de această vară cu înțelepciune și responsabilitate:

Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj, părintele Vasile Stanciu le-a vorbit și el elevilor despre responsabilitatea pe care o au în societate, mai ales că au ales să studieze la o școală teologică:

Un mesaj de felicitare a transmis din partea Inspectoratului Școlar Județan Cluj elevilor și cadrelor didactice de la Seminar, inspectorul de religie, părintele Marian Sidon:

După discursurile oficiale diriginții claselor a IX-a, a X-a si a XI-a i-au premiat pe elevii ce au reușit să obțină în acest an școlar rezultate deosebite la învățătură și la competițiile și concursurile școlare. Anul acesta profesoara Lucia Niței a fost premiată de ÎPS Părinte Andrei, cu ordinul Sfinților Martiri Brâncoveni pentru deosebita activitate didactică, dar și pentru buna îndrumare și pregătire a tinerilor seminariști.

 

Ultimele articole

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Mănăstirea Dobric și-a sărbătorit hramul istoric, în ziua prăznuirii Sfinților Mari Împărați, întocmai cu Apostolii, Constantin și mama sa, Elena, sâmbătă, 21 mai 2022, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...