Un nou centru social va fi deschis în localitatea bistrițeană Târlișua

de | oct. 24, 2016 | Actualitatea religioasă

Un nou centru pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale va fi inaugurat în curând în localitatea bistrițeanăTârlișua. Centrul, ocrotit de Sfântul Filaret cel Milostiv, a fost realizat de Primăria din Târlișua, printr-un proiect european și va fi administrat de asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Bistrița-Năsăud.

Realizat la standarde europene, centrul din Târlișua dispune de peste 20 de locuri de cazare și este destinat nu doar vârstnicilor, ci și persoanelor cu nevoi speciale. Centrul social își deschide porțile vinerea viitoare, primind primii beneficiari, a declarat pentru radio Renașterea, Părintele Marius Pintican, coordonatorul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Bistrița:

Centrul social de la Târlișua este cel de-al treilea astfel de centru deschis de Arhiepiscopia Clujului în județul Bistrița-Năsăud, în ultimii trei ani, după cel de la Cușma și Maieru. Festivitatea oficială de inaugurare a centrului din Târlișua va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2016, de la ora 12:00, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei și a oficialităților locale și județene.

Ultimele articole

Mitropolitul Andrei împlinește 74 de ani | Aniversare

Mitropolitul Andrei împlinește 74 de ani | Aniversare

Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, împlinește astăzi, 24 ianuarie 2023, vârsta de 74 de ani. Scurtă biografie Înaltpreasfințitul Părinte Andrei (Ioan Andreicuț) s-a...