Unitatea Specială de Aviație Cluj-Napoca: 33 de persoane salvate în luna septembrie

de | oct. 4, 2023

Piloții Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca au făcut parte, și în luna septembrie 2023, din echipajele aeromedicale SMURD și au executat 38 de misiuni de salvare, în cadrul cărora s-a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență și transferarea de urgență a 33 de pacienți critici.

Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale Jibou (26 intervenții), Caransebeș (5 intervenții), Mureș (7 intervenții). În cadrul punctelor de operare aeromedicale menționate, personalul aeronavigant al unității a executat un volum de aproximativ 45 ore de zbor, îndeplinind misiunile în deplină securitate aeronautică.

De asemeni, personalul din Centrul Operațional al unității a coordonat 126 misiuni aeriene în luna septembrie 2023, pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
TRASEE DEVIATE CU OCAZIA MARATONULUI INTERNATIONAL CLUJ-NAPOCA

TRASEE DEVIATE CU OCAZIA MARATONULUI INTERNATIONAL CLUJ-NAPOCA

Cu ocazia Maratonului International Cluj-Napoca – editia a XIII –a, duminica 14 aprilie 2024 in intervalul orar 05:00 – 15:00, sunt impuse restrictii de circulatie in zona centrala. Liniile de transport in comun afectate vor circula pe trasee deviate, dupa cum...