Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 11.02.2023, între orele 17:00-20:00, la vernisajul expoziției de artă „Între lumi”, organizată de către studenții programelor de master anul doi în limba engleză, Arte Digitale Interactive și Producție Film Documentar, din cadrul facultății menționate. Aceștia sunt coordonați de lector asociat drd. Bulibașa Adelina-Laura și conferențiar dr. Horea Avram.Această expoziție este rezultatul muncii acestora timp de un semestru la disciplinele Proiect Creativ Transmedia și Narațiune Vizuală.

„Între Lumi” va găzdui diferite produse artistice audio-vizuale și interactive realizate de către studenți (proiecte de realitate virtuală, instalații interactive, ilustrații, un site web, un lungmetraj documentar și multe altele) pe tema miturilor și a creaturilor mitologice din spațiul românesc. Vă așteptăm să vă lăsați ghidați într-o călătorie fantastică în care veți regăsi un univers mitologic plin de povești cu adevărat incredibile.

Evenimentul va avea loc la sediul Muzeului Etnografic – Palatul Reduta, str. Memorandumului nr. 21. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 13-17 februarie 2023 (luni-vineri), între orele 14-18, ultima intrare ora 17. Intrarea este liberă.