Vernisajul expoziției de icoane pe sticlă, realizate de copiii Parohiei clujene „Sfânta Treime”

de | apr. 24, 2016 | Activități parohiale

În duminica Floriilor, credincioșii Parohiei „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca au sărbătorit pe lângă marele praznic al Intrării Domnului în Ierusalim și vernisajul unei expoziții de icoane pe sticlă realizate de copiii grupului „Micul Prinț” din cadrul parohiei. Cei mici au venit însoțiți alături de părinții lor la Sfânta Liturghie iar la final s-au bucurat de admirația credincioșilor asupra lucrărilor la care au muncit pe toată perioada Postului Mare. La finalul Sfintei Liturghii, părintele paroh Cristian Baciu a apreciat efortul celor mici, subliniind că aceste activități pe care copiii au ocazia să le facă în cadrul cercului parohial îi ajută la dezvoltarea creativității și a încrederii de sine și le oferă totodată un model de creștere curată și sănătoasă. Tot în această duminică, membrii parohiei s-au gândit și la copiii care nu au parte de  o viață normală. În acest sens, la finalul slujbei s-au organizat o colectă, fondurile strânse urmând să fie direcționate către Așezământul de copii „Sfântul Onufrie” de la Mănăstirea Florești.

Cu aceste evenimente, credincioșii Parohiei „Sfânta Treime” s-au pregătit de intrarea în Săptămâna Patimilor. În acest sens ei au fost sfătuiți de părintele Ioan Jeler să se spovedească și să se împărtășească pentru a primi Sfintele Paști cu sufletele curățite.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...