Dialogul radiofonic de săptămâna aceasta se înscrie în seria dedicată drumului către fericire. Împreună cu drd. Gabriel Noje, invitatul permanent în cadrul emisiunii Cultură, Morală, Societate. Repere pentru o viață creștină, discutăm despre provocările unei vieți virtuoase, despre răbdarea încercărilor și o viață împlinită.

Un aspect extrem de important din cadrul acestui dialog este acela că, viața omului se compune din practicarea virtuților, conlucrarea cu harul lui Dumnezeu și o preocupare constantă pentru viața duhovnicească. În viața duhovnicească nu există concediu. Nu putem spune niciodată că am făcut suficient pentru suflet, însă, împreună cu duhovnicul nostru, putem verifica palierul duhovnicesc al vieții noastre și putem mereu găsi resurse pentru această ascensiune spre fericire.

Audiție plăcută!

*Gabriel Noje, invitatul permanent al emisiunii, este profesor de religie și realizează o teză de doctorat la catedra de Morală Ortodoxă, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, sub îndrumarea pr. prof. univ. dr. Ștefan Iloaie.