[VIDEO] Conferința acad. SORIN DUMITRESCU – „LUPTA ICOANEI CU SISTEMUL”

de | mart. 10, 2017

Academicianul Sorin Dumitrescu  a fost prezent  joi, 9 martie 2017, la Cluj-Napoca. La invitația Facultății de Teologie Ortodoxă din municipiu, a susținut conferința cu titlul „LUPTA ICOANEI CU SISTEMUL. Miracolul iconic al Sfinților Ostași Militari”, la care au luat parte profesorii și studenții facultății, dar și alte persoane interesate.

Evenimentul, organizat de Facultate în cadrul „Anului omagial al Sfintelor icoane, al iconarilor și pictorilor bisericești” și al „Anului comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor ortodoxiei în timpul comu­nismului”, în Patriarhia Română, a avut  loc de la ora 18:00, în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă, strada Episcop Nicolae Ivan, f.n., în prezența Arhiepiscopului și Mitropolitului Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei.

Vizionați conferința AICI

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...