„Vinerea Verde” se extinde și la Gilău, începând cu data de 8 martie

de | mart. 8, 2024

Primaria Gilau, in colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si C.T.P. Cluj-Napoca, va implementa programul “Vinerea Verde” incepand cu data de 8 martie 2024.

Astfel, locuitorii din Gilău  se vor bucura  de călătorii gratuite  pe toate mijloacele de transport public alaturi de cei din Cluj-Napoca, Floresti, Apahida si Baciu.

Obiectivul acestuia este încurajarea comunității spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate. Accesul la transportul gratuit de vineri este direct,simplu și atractiv.

                     Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate

Festivalul Alimentului, la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca găzduiește, în 7 iunie 2024, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din campus, a XI-a ediție a Festivalului Alimentului, eveniment ce aduce în prim-plan talentele și abilitățile...

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Bootcamp STS, școala de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România, din anii II și III. Evenimentul se va desfășura și în acest an...