În continuarea seriei de evenimente organizate de Muzeul Mitropoliei Clujului în luna mai se înscrie și lansarea volumului „Cuvântul și Sfintele Taine” (lucrare apărută în anul 2023 la Editura Reîntregirea din Alba Iulia), avându-l ca autor pe Pr. Dr. Nicolae Dura – parohul comunității „Sfânta Înviere” din Viena. Evenimentul editorial urmează a avea loc joi, 23 mai 2024, începând cu ora 19.00.

Lucrarea, rod al preocupărilor îndelungate ale Părintelui Dura cu privire la rolul catehezei în dinamizarea vieții liturgice a credincioșilor, vasta experiență pastorală și didactic-universitară din Țară și din Austria fiind un argument în plus referitor la perceperea multiplelor aspecte ale unității dintre potir și amvon, va fi prezentată de către invitații speciali ai serii.

Ne vom bucura de prezența și cuvântul Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei; a Pr. Prof. Univ. Dr. Vasile Gordon și a Pr. Lect univ. Dr. Liviu Vidican-Manci, la final, desigur, concluziile fiind trasate de către autor.

Vă așteptăm cu drag la o nouă întâlnire de suflet, intrarea fiind, ca de fiecare dată, liberă!