Zi de poveste pentru copiii Parohiei Sălișca din Protopopiatul Dej

de | mai 13, 2019 | Activități parohiale

Duminica a 3-a după Învierea Domnului (a Mironosițelor) a fost ,,o zi de poveste” pentru tinerii parohiei Sălișca, protopopiatul Dej. Aceștia s-au bucurat de activitățile organizate și coordonate de către voluntari ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Români (ATCOR) Cluj.

,,Ziua de poveste” a debutat prin rugăciunea rostită în biserica parohială. Timp de mai multe ore, voluntarii au interacționat cu copiii și adolescenții prezenți, prin jocuri de cunoaștere, sportive și de grup. De asemenea,  au învățat să realizeze icoane litografiate. Minunata după-masă petrecută împreună s-a încheiat în acordurile cântecelor la chitară, susținute de vocile copiilor.

Proiectul intitulat „Zile de Poveste” se desfăşoară de doi ani în Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, fiind susținut de Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi Români Cluj. Scopul programului este de a oferi copiilor și tinerilor posibilitatea de a beneficia de experienţe generatoare de schimbări pozitive prin activități socio-educative, desfășurate pe perioada unei zile.

Pr. Vlad Cristian Todoran

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...