Zi de poveste pentru copiii Parohiei Sălișca din Protopopiatul Dej

de | mai 13, 2019 | Activități parohiale

Duminica a 3-a după Învierea Domnului (a Mironosițelor) a fost ,,o zi de poveste” pentru tinerii parohiei Sălișca, protopopiatul Dej. Aceștia s-au bucurat de activitățile organizate și coordonate de către voluntari ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Români (ATCOR) Cluj.

,,Ziua de poveste” a debutat prin rugăciunea rostită în biserica parohială. Timp de mai multe ore, voluntarii au interacționat cu copiii și adolescenții prezenți, prin jocuri de cunoaștere, sportive și de grup. De asemenea,  au învățat să realizeze icoane litografiate. Minunata după-masă petrecută împreună s-a încheiat în acordurile cântecelor la chitară, susținute de vocile copiilor.

Proiectul intitulat „Zile de Poveste” se desfăşoară de doi ani în Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, fiind susținut de Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi Români Cluj. Scopul programului este de a oferi copiilor și tinerilor posibilitatea de a beneficia de experienţe generatoare de schimbări pozitive prin activități socio-educative, desfășurate pe perioada unei zile.

Pr. Vlad Cristian Todoran

Ultimele articole

Procesiunia de Florii la Bistrița

Procesiunia de Florii la Bistrița

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, va avea loc Procesiunia de Florii, în sâmbăta de Florii, 8 aprilie 2023 începând cu orele 17,  la biserica cu hramul ”Sfinții Trei Ierarhi ” de pe strada A. Odobescu, unde ...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...