Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată la Centrul de Îngrijire și Asistență Mociu

de | nov. 30, 2016 | Activități parohiale

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea întelegerii problemelor legate de dizabilitate și mobilizarea susținerii drepturilor și bunăstării persoanelor cu dizabilități. La Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Nicolae” Mociu această zi a fost marcată printr-o manifestare la care au participat și oficialitățile locale,  profesori și educatoare. A mai participat un grup de copii de la gradinița Mociu, care au susținut un program de colinde și cântece de iarnă, moment artistic  care a bucurat inimile bunicilor din centru, a transmis pentru radio Renașterea, pr. Iustin Câmpean.

Beneficiarii centrului, îndrumați de asistenta medicală Andreea Salak au cântat la rândul lor colinde tradiționale, introducându-i pe toți cei ce au luat parte la sărbătoarea Centrului din Mociu în atmosfera premergătoare sărbătorii Crăciunului. Manifestarea s-a încheiat cu o agapă creștinească.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...