300 de elevi, la Concursul școlar județean „Urmarea lui Hristos”

de | feb. 26, 2016

300 de elevi din clasele a V-a și a VI-a din județul Cluj au participat vineri, 26 februarie 2016, la faza locală a concursului religios „Urmarea lui Hristos”, aflat la a VI-a ediție. Competiția s-a desfășurat în șase centre din județ și a început la ora 15:00, cu o mică rugăciune rostită în fiecare sală. După ce au primit subiectele, elevii au avut la dispoziție două ore pentru rezolvarea cerințelor.

Inspectorul de religie al județului Cluj, Pr. Marian Sidon, a declarat pentru radio Renașterea că subiectele primite au urmărit creativitatea celor mici, dar și cum văd ei să aplice cunoștințele acumulate la clasă:

Cei care se vor califica vor participa la etapa județeană, ce va avea loc pe 26 martie, la Școala Gimnazială Horea din Cluj-Napoca.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Radio Renașterea împlinește astăzi 25 de ani de la înființare

Radio Renașterea împlinește astăzi 25 de ani de la înființare

Miercuri, 1 mai 2024, Radio Renașterea împlinește 25 de ani de la prima emisie. Radioul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a fost înfiinţat în anul 1999, la inițiativa vrednicului de pomenire Mitropolit Bartolomeu Anania. La Radio Renașterea ascultătorii...

Programul slujbelor la Catedrala Mitropolitană în Săptămâna Mare

Programul slujbelor la Catedrala Mitropolitană în Săptămâna Mare

Vă prezentăm programul slujbelor săvârșite la Catedrala Mitropolitană din Cluj în Săptămâna Sfintelor Pătimiri: Luni, 29 aprilie: – 08.00: Liturghia Darurilor mai Înainte Sfințite – 18.00: Denia din Sfânta și Marea zi Marți, Predică: Arhim. Dumitru Cobzaru, Exarh al...