A treia ediție a Festivalului „Hai să facem Ziua Bună!” la Cluj-Napoca

de | aug. 27, 2023

În perioada 1 – 3 septembrie 2023, se va desfășura la Cluj-Napoca cea de-a 3-a ediție a Festivalului „Hai să facem ZIUA BUNĂ!”

Manifestarea este organizată de Asociația „Locul lui Mina” în parteneriat cu Parohia Ortodoxă „Sf. Mina” din cartierul clujean Buna Ziua.

Pe parcursul celor trei zile de festival vor fi organizate conferințe, ateliere, jocuri și activități pentru copii, dar și expoziții și teatru de păpuși.

Evenimentul va începe pe 1 septembrie cu o conferință intitulată „Comuniune și Comunitate întru Hristos” susținută de pr. Prof. Constantin Necula de la ora 19, la Biserica ortodoxă „Sf. Mina” de pe strada Vasile Conta nr. 10.

În cadrul evenimentului va avea loc și un moment muzical cu fragmente din operă în interpretarea tenorului Gelu Moldovan de la Opera Română și membru al formației Anatholis.

Pe toată durata Festivalului „Hai să facem ZIUA BUNĂ!” va avea loc și un Târg cu bunătăți tradiționale.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Nu am om”, spune, lipsit de ajutorul semenilor, slăbănogul de la scăldătoarea Vitezdei. Împovărat nu doar de neputința trupească, ci și de apăsarea singurătății printre oameni, de orbirea și neștiința că „unul altuia suntem mădulare”, e alinat cu mângâierea minunată...

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

Sărbătoarea copilăriei începe la Filarmonica clujeană marți, 28 mai 2024 (Colegiul Academic) o dată cu spectacolul Punguța cu doi bani în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” sub bagheta dirijoarei-moderatoarei Dalma Toadere. Bilete disponibile...