A VII-a ediție a Festivalului de Flaut FlaDoFest

de | mart. 19, 2024

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Flaut FlaDoFest, organizat de Fundația Educație pentru Libertate, Liceul Waldorf Cluj-Napoca și Asociația Flauto Dolce, va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 16:00, la Liceul Waldorf Cluj-Napoca.

Devenit tradiție, FlaDoFest revine și anul acesta cu participanți din mai multe școli din țară. Evenimentul va reuni aproximativ 200 de copii, printre care grupuri de la Liceul Waldorf Cluj-Napoca, respectiv invitați de la Liceul Waldorf București, Școala Waldorf Sophia din Brașov, Școala Sâncraiu, un grup de la Turda și alte două de la Liceul „Inochentie Micu Klein” și „Ioan Bob”. Totodată, îi va avea ca invitați pe membri ansamblului Flauto Dolce.

În cadrul Festivalului vor fi interpretate piese la instrumentul cunoscut sub numele de Flaut drept/ Blockflöte/ Flauto dolce/ Flute douce/ Furulya, în acompaniamentul altor instrumente.

Publicul interesat este așteptat la sediul Liceului Waldorf din cartierul Zorilor, str. Sergiu Celibidache nr. 8-12.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

Aflat la cea de-a 20-cea ediție, cel mai important eveniment nocturn al iubitorilor de cultură și frumos, denumit „Noaptea Europeană a Muzeelor”, are loc în seara zilei de sâmbătă, 18 mai 2024. Ca de fiecare dată, pregătirile specifice crează o forfotă de bun-augur,...